Jonas Kjeldgaard Sørensen
 

Min tilgang til at forstå de ting der omgiver os, er som observatør. At iagttage, for det er jo netop det kunst er til for, at viderebringe en fornyet perception af den virkelighed vi nu engang befinder os i. Jeg har en forkærlighed for at bryde ting i stykker og derefter genrehabilitere dem i nye konkrete virkeligheder. Hvor jeg iscenesætter stykkerne så de stadig som selvstændige parametre, men i deres nye relationer, forvandles til spørgsmål om virkelighedsbegrebets fundamenter.

 
Jeg lægger vægt på min position som undersøger, for at undgå det insisterende og belærende overfor beskueren, jeg fortæller (ikke) min mening og jeg forsøger bestemt ikke at tvinge beskuerens mening i nogen retning. Jeg viser sammenhænge, men uden at tage åbenlyst stilling, selvom mit arbejde bygger på research, samt konkrete og præcise konceptuelle overvejelser - det skal stadig emme af lethed.
 
I min praksis gør jeg brug af mange forskellige informationskilder og referencer der svæver over store områder i tid, materialitet, medier og udførelse. Jeg benytter mig af en underliggende humor og seriøsitet for tilblivelsen af mine værker. Som har omdrejningspunkt i den kropslige interaktion i fladen og mellem striberne, for sansningen er for mig hægtet på to materialitetsforståelser; en tidsbaseret og en fysisk betinget materialitet. 
 
Jeg arbejder i øjeblikket med videoen og performance som udtryksform, for at indkredse mine tematikker udfra et kropsligt synspunkt. 
 

Jonas Kjeldgaard Sørensen

Næstvedvej 402

4100 Ringsted

Denmark

 

 

 

 

 

 

 

Mobil: (+45) 26 21 86 76

Mail: jona0361@yahoo.dk

Jonas Kjeldgaard Sørensen, mail: jona0361@yahoo.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net